Volvo Studio Bootcamp: Basic löpskola

Volvo Studio Bootcamp är tillbaka med en helt ny säsong. Våra lunchpass hålls utomhus och fokuserar på kondition, rörlighet, bålstyrka och funktionell styrka. Passen hålls mellan kl. 12.00 och 12.40. Dessutom bjuder vi på lunch och trevligt sällskap efteråt. Foto. Marcus Järvinen

Efter en veckas uppehåll ser vi fram mot att kicka igång Volvo Studio Bootcamp igen och på onsdag 21 oktober står det löpskola basic på schemat. – Gör dig redo för en härlig mix av grundläggande löpteknik, svett och en hel del ”air fives”! Säger Sebastian Nykvist, personlig tränare och coach för kommande träningslunch.

Kom och njut av pepp, god lunch och trevlig gemenskap! Foto. privat

Mitt i Kungsträdgården –”hjärtat av Stockholm city”, ligger Volvo Studio. Under hösten bjuder Volvo Studio in allmänheten till initiativet “Volvo Studio Bootcamp” – en kostnadsfri träningslunch i syfte att sprida hälsa och öppna upp för studions fina faciliteter som möjliggör både för lunchbreaks och konferens- och företagseventsbokningar. Volvo Studio tillhandahåller även en generös social yta (läs:med bekväma soffor) som man kan nyttja som “flying desk” när du befinner dig mellan möten i city. På Volvo Studio Bootcamp serverar Volvo Studios husrestaurang K-Märkt en speciellt framtagen vegetarisk hälsolunch fri från gluten och laktosprodukter.

På onsdag 21 oktober kl 12:00-12:40 är det dags igen och den här gången vankas det löpskola basic med vår populära coach Sebastian Nykvist, som är personlig tränare, CrossFit coach, funktionsmedicinare och har en bakgrund inom elitförband i förvaret. Det här är en grundläggande löpskola som ska passa samtliga deltagare. På våra träningstillfällen är vi noga med att ALLA ska känna sig välkomna, inkluderade och kunna hänga med i träningen – oavsett tidigare träningsvana. Vi tar Folkhälsomyndighetens råd på största allvar och håller avstånd och tänker på hygienen i största allmänhet. –Hoppas du är redo för ett fartfyllt och roligt pass i Kungsträdgården, för det är jag!Hälsar en taggad Sebastian.

Så gör du för att anmäla dig

Initiativet Volvo Studio Bootcamp är helt utan kostnad men du behöver anmäla dig via mejl till info@iamready.se.

Volvo Studio Bootcamp 2020: Höstens träningsschema

Foto. Marcus Järvinen
16 september
LÖPASS MED MÅRTEN NYLÉN

23 september
FUNKTIONELL STYRKA

30 september
LÖPPASS

7 oktober
YOGA

21 oktober
LÖPPASS 
4 november
FUNKTIONELL STYRKA & RÖRLIGHET

11 november
LÖPPASS

18 november
FUNKTIONELL STYRKA

25 november
YOGA

2 december
SPECIALPASS MED I AM READY 

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.