HÄLSA

Frukost

Frukost! Alltså som jag älskar! Idag blev det naturell soygurth från Planti med kiwi, havregryn och pumpakärnor. Macka med äggröra, tomat och avokado. Och såklart en stor kopp kaffe med iKaffe. Precis vad jag behövde.

Har faktiskt druckit två koppar till sen dess, så trött. Tar på krafterna att skola in bebis, eller bebis, han är ju över året. Hela 14 månader eller 1 år och 2 månader. Då är man väl inte direkt bebis längre.

I alla fall, kaffe och en rask promenad nu efter lunch. Då håller jag mig vaken till kvällen. Egentligen gör inte kaffet mig piggare men frisk luft däremot. Då får jag ny energi. Så nu går jag ut i slasket, det är värt det.

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Felicia
  27 januari, 2018 at 16:50

  Åh, jag är också en frukostmänniska! Kan äta frukostmat till varje mål om jag vill!! Och detta ser så himla gott ut! 🙂

  • annika
   Reply
   annika
   27 januari, 2018 at 17:51

   Ja men visst är frukost bara bäst ? ?

  Leave a Reply