HÄLSA

Happy Healthy Family

Hej och välkommen hit till mig och min blogg här hos Iamready. Jag är så glad att få vara en del av det här fantastiska teamet och jag hoppas ni kommer att gilla att hänga här hos mig.

För er som inte känner mig sen tidigare så heter jag Annika, är nybliven 35åring och har fyra barn tillsammans med Micke. Bruce 8, Livia 6, Leah 4 och John 1 år. Jag är Holistisk Coach, Hälsoinformatör med inriktning på barn och ungdomar och diplomerad barnyogaledare.

Fokuset här inne ligger på hälsa och familj. Men inga pekpinnar eller filter utan det handlar om att ha roligt och att se till helheten. Vilket också är innebörden av holistisk coach, att jag jobbar med alla delar av livet och att allt hänger samman.

Jag drömmer om att få arbeta med föräldrar och att få dom att glittra och kunna må bra i det tuffa som småbarnsåren faktiskt kan vara. Och att vi alla med hjälp av varandra kan vara en stor Happy Healthy Family, vilket också är namnet på bloggen.

Så jag hoppas att ni kommer trivas och inspireras här inne och om ni vill följa mig på Instagram så hittar ni mig HÄR.

KRAM

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Linda
  27 januari, 2018 at 09:19

  Det är säkert många som kommer att följa dig! Jag är en av dem. Lycka till

  • annika
   Reply
   annika
   27 januari, 2018 at 10:00

   Så roligt 🙂 Vad glad jag blir 🙂 Tack <3

 • Profilbild
  Reply
  Evelina
  27 januari, 2018 at 10:43

  Så härliga bilder 😀

  • annika
   Reply
   annika
   27 januari, 2018 at 11:24

   Tack 🙂 <3

 • Profilbild
  Reply
  Paulina Gunnardo
  27 januari, 2018 at 11:18

  Kul! =) Lägger till dig i listan över bloggar att följa 🙂 /Paulina, snart tvåbarnsmamma

  • annika
   Reply
   annika
   27 januari, 2018 at 11:24

   Va roligt 🙂 Så glad jag blir 🙂 Och grattis kommande barnet <3 Kram

  Leave a Reply