HÄLSA

Ett ordnat kaos

Nu i januari har precis allting hänt samtidigt. Jag är i startgroparna för att starta eget, jag pluggar, slutade amma, har skolat in John, barnen blev sjuka i omgångar med feber och hosta, jag har vart rosslig, vi fick en ny lägenhet och håller på att flytta och bloggen startades upp. Och just ja, jag fick min första mens på 2 år. Hello värk och elände, jag har inte saknat dig. Har säkert glömt något, typ att jag förbereder för min första föreläsning till nästa vecka och har haft flera coachingsamtal.

Alltså att organisera en flytt på typ en vecka, hahaha. Men det går ganska bra ändå. Är mest glad och tacksam för att vi fått den.

Kan säga att jag längtar rätt bra efter februari kanske till och med mars när jag hunnit landa i allt. Just nu kör jag på mina listor, gör en sak i taget, bockar av tre saker om dagen och gör så gott jag kan. Ett ordnat kaos typ. Jag vet att det går över och att det är värt det. Man får inte glömma att andas mellan varven bara. Stanna upp och bara andas. Blunda, grunda sig och ta djupa andetag. Öppna ögonen med ny energi.

Men nog om mig, hur mår du? <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply