TRÄNING

Träna Hemma – Det här behöver du

Att träna hemma är ett perfekt sätt att få träningen gjord. Du behöver inget gymkort och ingen barnvakt.

Men behövder du några redskap för att träna hemma?

Egentligen inte, med kroppen som motstånd kommer du långt. Jag har dock några favoriter som jag gärna använder. Det är hantlarna, kettlebellen och gummibanden. Såklart vår roddmaskin också, den är riktig lyx.

Igår hade jag planerat att gå till gymmet men kände att det blev för sent. Så medan barnen tog sitt kvällsbad körde jag en kort cirkel med hantlarna bredvid. Kolla min Instagram så får du se.

Vad jag vill säga är att det behöver inte vara så krångligt, gå back till basic. Välj några övningar du gillar, en 5-7 stycken och sätt ihop en cirkel. Släng gärna i en där du får upp pulsen också. Och så gör du så många varv du orkar och hinner.

Har du inga redskap funkar knäböj, armhävningar, dips, jumping Jacks, rygglyft och kissande hunden. Du kan alltid göra egna redskap också. Träna med en handduk eller fyll vattenflaskor som vikt. Möjligheterna är oändliga <3

You Might Also Like

3 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Veronica
  1 mars, 2018 at 07:41

  TAck för tipsen..ska inhandla lite hantlar
  Vill verkligen komma igång med hemmaträningen då gym är helt uteslutet
  För min del just nu i livet

  • annika
   Reply
   annika
   2 mars, 2018 at 09:24

   Va kul att du gillade inlägget 🙂 Finns billiga hantlar på Rusta, annars kan jag tipsa om Abilica. Mina är därifrån, superbra och fina färger. Vet ju att du gillar rosa 😘❤️

 • Reply
  Så får jag min träning att bli av - Annika Larsen - I am ready
  18 april, 2018 at 21:26

  […] Vad du behöver ha hemma för att lyckas med träningen kan du läsa mer om HÄR. […]

 • Leave a Reply