HÄLSA

Dagens

Träning: 5000 meter rodd på 23 minuter, svettigt snabbt och bra pass här hemma på lunchen. Glad och tacksam över vår roddmaskin.

Antal steg: 18 298 stycken. En promenad på 4 km till förskolan, annars bara till och från bussen vid hämtning och lämning. Åker man kommunalt rör du dig automatiskt mer, upp till fyra gånger om jag minns rätt.

Premiär: Utomhusträning för Bruce fotboll, lite kyligt men solen sken så rätt skönt ändå. Jag och barnen kickade boll och lekte bredvid. Kul men också stressigt att hålla ettåringen borta från riktiga fotbollsplanen. Man vill ju inte direkt att han ska få en boll sparkad i huvudet.

Nyhet: Pischa är den nya tränaren i Biggest Looser! Alltså heja heja dig Pischa, är för evigt stolt över att ha varit en del av Wörkout och haft dig som min coach. Du är helt enkelt bäst och värd all framgång. Kommer sitta bänkad och titta på varenda avsnitt och heja!

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Trail & Inspiration
  28 mars, 2018 at 11:20

  Jösses vad steg..!! Gött! (Som vi säger “här i väst”. 😀

  • annika
   Reply
   annika
   28 mars, 2018 at 12:04

   Hehe, jag gillar att gå 😉 Kram

  Leave a Reply