HÄLSA

Veckans lista

Veckans Bästa: 

Jag antar att jag inte är den enda som säger vädret på den här punkten. Alltså sol och värme. T-shirt och byxa. Inga tjafs om att klä på overaller och vantar innan man ska ut. På med skorna bara och så går vi ut. Lyx för en småbarnsförälder. Och igår var vi ute i 5 h i sträck. Bara hängde i parken, gick och köpte glass och bytte park. Äntligen blir livet lite skönare och lite lättare.

Veckans Sämsta:

Leah & John är utan dagis, dom har ny plats och börjar i mitten av nästa vecka. Det är faktiskt riktigt mysigt att ha dom hemma. Massor av gos och mycket kärlek. Men jag ligger så efter. Får inte mycket gjort alls. Måste underhålla dom och så fort datorn åker fram kommer mini springandes. Banka och trycka på knappar. Och på kvällarna är jag själv trött. Nä rutiner och egentid behövs för att få uppdrag och jobb gjorda.

Veckans Premiär: 

Mjukglass. Alltså, jag älskar mjukglass. Ingenting på bara mjukglass. Ibland vill jag ha nötter men den första för året ska vara utan någonting. Barnen hade såklart blandströssel, blä! Tycker jag. Hehe. Minns när jag var gravid med Leah och jag tvingade Micke att köra in på DriveIn varje gång vi åkte förbi McDonalds för jag ville ha en liten mjukglass. Konstigt att man gick upp över 30 kilo.

Veckans träning:

Alltså min träningsvärk är inte nådig. Har ont överallt! Det där 500 passet med kettlebell är döden för rumpan. Och så var jag på utegymmet i torsdags och körde tabataintervaller. Massor av latsdrag och pressar. Igår spelade jag basket med Bruce i parken och jag lovar att jag grät inombords. Alltså basket var kul men smärtan. Känns extra bra att jag ska dit idag igen. Har en date på utegymmet klockan 11. Sen var jag faktiskt där i måndags också. Älskar utegym!

Veckans Yes: 

Igår var vi i lekparken, Klyftan, där man kan klättra i rep. Har inte gjort det sen förra sommaren och jag var såklart tvungen att kolla så takterna sitter i. Och trots träningsvärk så kom jag upp. Woho! Erkänner dock att tekniken var lite ringrostig men snart är jag där igen.

Veckans bild: 

Egentligen gillades filmerna mycket mer men mest gillade bilden är den här

Att bara kasta sig ut och lita på att bli fångad. 100% pirr i magen och 100% kärlek. Universe here i come 💫

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply