TRÄNING

Vilodag

Idag har jag haft vilodag, tänkte först gå ut och springa. Jag ska ju faktiskt springa Vårruset och det vore ju bra med lite löpning i benen innan. Men regnet piskade utanför fönstret och ärligt så har jag världens träningsvärk i hela baksidan. Plus att jag känt mig lite urbalans idag. Har sovit dåligt och ätit dåligt. Så valde att ha en oplanerad vilodag och det känns rätt så skönt faktiskt. Ibland måste man bara göra det som känns rätt även om man tänkt annorlunda.

Igår var vi på utegymmet igen och jag avslutade träningen med att lägga till lite extra vikter, ja barnen alltså. Så kul och det tycker dom me som tur är. Det var galet jobbigt och jag fick ta i från tårna för att få upp dom men det gick. Jag undrar verkligen vad dom där stockarna väger? Någon som vet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply