TRÄNING

Dirty Basement Workout

Att eventet ikväll hette Dirty Basement workout var verkligen passande. Har inte vart så skitig sen Tjurruset. Ni ser ju min tröja längre ner…

Men ärligt lite skit har aldrig skadat, man känner sig snarare rätt cool haha och träningen var så bra, såklart när bästa Pischa höll i passet.

Vi var på Clarion Hotel i Skanstull, nere i deras källare. Där gjorde vi tusen burpees, minst. Nä men iallafall 100. Pischa hade gjort ett pass med 30 av massa saker, airsquats, armhävningar, utfall, skijumps, bearcrawl, situps och två olika hopp. Kruxet var bara att mellan varje övning skulle man göra 30 burpees som man delade med någon. Alltså lord, säger jag bara. Fick världens kramp i vaden i slutet som gjorde att stortån vek sig, så sjukt obehagligt. Som tur va gick det över ganska snabbt så jag kunde fortsätta.

Precis lika jobbigt som det ser ut 😉

Sen gjorde vi en massa roliga parövningar med varandra som vikt. Så roligt, bästa! Eller vi började med det och avslutade med Dirty Thirty.

Sen gick vi in på Spat och vi var så skitiga att vi fick skrubba varandras ryggar innan vi hoppade i poolen. Lämnade dock kameran så ni får helt enkelt lita på att vi hade ett magiskt avslut på en fantastisk kväll.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply