LIVSSTIL

Veckans lista

Vilken vecka! Barnen har skolats in på nya förskolan, vi har varit på landet och jag har njutit på spa.

Veckans bästa:

Känner att jag inte riktigt kan bestämma mig. Är superglad att nya föris är bra, att barnen trivs och att jag kommer överens med pedagogerna. Är också väldigt helnöjd med att fått lulla runt på spa med fina människor. Nyktert lullande dock.

Veckans sämsta: 

Kosten. Inget tvekande här inte. Har ätit så dåligt. Marabou, smågodis och chips. Dåligt med grönt. Hoppat över mål och mackor till frukost. Känns både i magen och knoppen. Inte som jag brukar. Känns dock som jag skrev liknade för inte så länge sen. Dags att styra upp!

Veckans skitigaste:

Vet inte om det var träningen i onsdags eller fixet på landet igår. Vi skulle bara ta bort lite buskar för att få fram berget under där pooldäcket skulle stå. Slutade med att vi stod med yxa och spade och slet i 5 h. Galet jobbigt samtidigt tillfredställande att se hur allt försvann. Att svinga med yxan var faktiskt riktigt kul. Och känns i precis hela kroppen idag.

Veckans träning:

Ett hemmapass framför Biggest Looser, Dirty Basement Workout och så räknar jag jobbet på landet igår som ett pass. Flera hundra sving med yxan och så skyfflandet bort med allt också.

Veckans miss: 

Jag hade missat att skolan var stängd i fredags, som tur var va dom snälla och lät oss komma på fritids trots att vi inte var anmälda. Tacksam för det. Skönt att jag vet att skolan är stängd imorgon och har redan skrivit upp alla andra dagar i kalendern. Kommer inte ske igen.

Veckans sköna:

Jag la bort mobilen nästan hela vistelsen ute på landet. Så himla skönt. Jag blir så mycket mer närvarande i det jag gör och det som händer runt omkring mig.  Älskart! Det är något ja känner att jag vill ha mer av, eller snarare mindre av. Mobilen.

Veckans bild:

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Jessica Sundberg
  30 april, 2018 at 09:20

  En härlig vecka! Och du kosten, finns ofta en anledning till att du äter som du gör just nu och det kommer bättre dagar. Inget att hänga upp sig på. ” Det är inte vad man äter under jul och nyår som betyder något utan vad man äter mellan nyår och jul”. Stor kram <3

  • annika
   Reply
   annika
   30 april, 2018 at 21:25

   Så sant <3 Tack för dom orden, behövdes just nu 🙂 Kram

  Leave a Reply