HÄLSA

35 år & Åldersnoja

Jag lyssnade på Allt är bra med Anja & Alex när jag var ute och sprang idag. Dom pratade åldersnoja. Om att leta gråa hårstrån och inspektera ansiktet efter rynkor.

Jag har flera gråa strån men jag färgar inte håret, jag har en riktigt arg rynka och pannan är full av veck. Det enda som stör mig är arga rynkan. Ni vet den mellan ögonbryna.

Jag är 35 år och är tryggare än nånsin

Jag skulle inte säga att jag har några åldersnojor, däremot har jag aldrig känt mig så trygg som nu. Jag känner min kropp och jag känner mig själv. Jag vet vad jag mår bra av och vad som gör mig illa. Jag vet vem jag är och vad som är viktigt för mig. Jag känner mig stark och snygg. Jag gillar mig själv. Det vet jag inte om jag gjorde när jag var yngre. Nu gillar jag mig med alla fel och brister, det är okej. Alla har dom. Så skönt att ha kommit dit.

Jag ser fram emot att lära känna mig själv ännu mer och ta emot dom utmaningar universum har åt mig. Att få utvecklas och bli ännu äldre. Alla har ju faktiskt inte den möjligheten.

Jag sprang 5 km idag och hann inte lyssna klart på podden så jag vet inte vad dom kom fram till men jag vet att jag är 35 år och allt är bra.

Hur känner du för att åldras? Har du några åldersnojor? 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Cecilia
  1 maj, 2018 at 08:39

  Nä, jag har aldrig mått så här bra, på insidan, som jag gör nu (45 år) MEN har lite problem med att de grå stråna har kommit och färgar håret då och då. Annars tycker jag att jag mår finemang med min ålder 🙂

  • annika
   Reply
   annika
   1 maj, 2018 at 12:00

   Härligt att höra 😍😊❤️

  Leave a Reply