HÄLSA

Status

Är: Tröttare än tröttast. La mig för sent igår. Jobbat första dagen på Kajsas sen jag var gravid med John och blev sjukskriven. Cyklade dit och hem. Extra skönt på hemvägen. Regnet piskade från alla håll och kanter och dom annars så sköna cykelbyxorna kändes som en full kissblöja ungefär. Eller gissar jag iallafall. Promenaden hem från föris med både vagn och cykel var inte helmysig. Har nog aldrig slitit av mig ett par byxor så fort som när vi kom hem.

Mår: Bra, förutom att jag är trött och har noll tålamod med barnen som vägrar somna så känner jag mig som en powerkvinna. Haha vem försöker jag lura, just nu känner jag mig som en fyrabarnsmamma som inte sovit en hel natt på ungefär 9 år.

Har: Känningar i ena vaden som går ner i stortån och upp till knät. Jag fick ju en jävulsk kramp när jag var på Dirty Basement Workout förra veckan och det kommer och går lite hela tiden. Inte alls på samma sätt men får småont och känslan av att behöva knäcka stortån kommer som i panik. Kanske behöver extra magnesium eller massage. Tips någon?

Nu: Barnen har äntligen somnat och jag tänker lägga mig på soffan och bara glo på tv. Borde lägga mig redan nu men vill verkligen bara ligga och glo en stund först. Och göra absolut ingenting.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply