LIVSSTIL

Veckans lista

Den här veckan har verkligen vart mycket av allt. Barnen blev inskolade och klara på nya förskolan. Jag har jobbat 2 dagar på kajen. Jag har sprungit fem km, cyklat 36 km till och från jobb. Det har regnat och så blev det sommar helt plötsligt. Vi har hejat på Bruce när han haft fotbollsmatch och jag har tränat här hemma.

Jag har stått i föreningens café med fotbollen och dom andra två föräldrarna dök inte upp, dom hörde inte ens av sig. Känns schysst. Tur att jag är ett PRO och fixar allt själv, hehe. Och trots att jag hade en liten ägglossningsdipp (ja tyvärr får jag pms då också, kom efter barnen) så har jag haft en fantastisk vecka <3

Veckans Bästa:

Ja men att gå i linne och känna solen värma mot huden, att se så mycket människor ute. Att bara ligga på en filt och kramas och busa, att spela fotboll, äta glass, bara hänga utomhus i timmar. Sommarfeeling delux.

Veckans Sämsta:

När det är så underbart väder varken orkar eller vill jag laga mat eller vika tvätt. Har just nu 5 överfulla IKEApåsar med ren tvätt som ligger och blir skrynklig. Och att äta ute hela tiden blir jäkligt dyrt när man är sex i familjen.

Veckans Egentid:

När tjejerna spontant åkte till landet igår och sov över så har jag hängt med mina killar. Mysigt att vara ensamma även om vi såklart saknat tjejerna. Det gör sån skillnad med ett barn eller som nu två mindre. Man känner sig nästan ledig och allt går så mycket snabbare och det känns som man har hur mycket tid över som helst.

Veckans Bild: 

Finns det något finare än när syskon håller handen <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply