LIVSSTIL

Veckan lista

Veckans känsla:

Frihet! Sol, värme och mindre kläder. Att bara ta på skorna och gå ut. Att vara ute i timmar. Livet blir så mycket enklare som förälder. Mindre tjafs och mera njutning. Frihetskänslan kommer också i att cykla till jobbet och hem. Att känna vinden, svischa ner för backarna samtidigt som man hör fågelkvitter. Det får helt enkelt vara veckans bästa också.

Veckans sämsta:

Jag ligger så mycket efter i mina kurser. Jag känner att jag inte prioriterat det alls trots att det är viktigt. Men att göra allt samtidigt går inte heller. Behöver schemalägga varenda minut dom närmaste två veckorna.

Veckans vardagslyx:

Igår vaknade John vid halv sex och ville ha välling, han somnade om men jag kände mig hyfsat pigg. Smög upp, öppnade balkongdörren i köket och rullade ut mattan. Gjorde solhälsningar, shaking och avslutade med 15 minuters meditation. Lagom till jag var färdig kom Livia upp och la sig på mattan med mig. Där låg vi och lyssnade på fåglarna och njöt av stunden. En perfekt morgon om du frågar mig.

Veckans fika:

Chokladbollarna jag gjorde med havregryn och kokossmör. Dom blev bara godare och godare. Ni måste testa.

Veckans Bild: 

Insåg att jag inte lagt ut någon bild på Instagram sen i söndags. Ganska så skönt faktiskt, dock inte så bra för följarna. Men tänker att det går bra ändå.

På promenad med mina killar. På en stubbe i skogen.

Veckans Chans:

På onsdag har Mårten Nylén premiär för sin nya föreläsning Tänk Om här i Stockholm. Och på min Instagram har du chans att vinna två biljetter. In & tävla vetja. Allt du behöver göra är att tagga en kompis och skriva varför just ni ska få gå. Klicka HÄR för att komma dit.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply