HÄLSA

Starta dagen med ett leende

Tidigt i lördagsmorse så åkte jag in till Kungsträdgården för att delta i Wake Up STHLM Yogathon. Alltså det var magiskt. Först ut var Luke Bache från Yogobe som höll en timmes skön och uppiggande klass.

Och efteråt kom Swami Jyothirmayah från Art of Living. Wow säger jag bara. Här låg fokus på andningen och olika tekniker, vi hoppade och viftade med armarna och gjorde olika läten. Ho, Ha, Hi samtidigt som vi andades ut. Jag tror att många undrade vad vi höll på med men jag tyckte det var helt fantastiskt. Det var roligt och känslan var glädje rakt genom hela kroppen. Vi gjorde även 18 minuters meditation tillsammans. Jag trodde att vi suttit i max 5 minuter. Swami kom hela vägen från Indien för att hålla i klassen och nästan gång han kommer hit ska jag absolut försöka vara där.

Under klassen pratade han mycket om att le, visste du att när du ler behövs fyra muskler i ansiktet medans du behöver 12 för att vara sur och arg? Eller att barn ler ungefär 400 gånger på en dag och vi vuxna bara 30-40 gånger?

Att le minskar stress, boostar immunförsvaret, det sänker ditt blodtryck och så frigör du endorfiner så du blir ännu gladare. Sen smittar ju leenden också så du kan också påverka någon annans dag positivt. Så jag säger som Mårten

Starta dagen med ett leende

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply