HÄLSA

Mamma är bara lite trött

Livet här på landet är helt fantastiskt. Vi badar, tränar, sparkar boll och leker.

Men idag har jag mest legat och läst. I skuggan. Man orkar inte hur mycket som helst i den här värmen. Absolut inte diska. Kl halv nio var det fortfarande över 30 grader.

Boken Mamma är bara lite trött av Sara Beischer var rätt klockren och sån igenkänning. Den fick mig inte att längta till vinter och overaller kan jag lova. Snor och magsjukor. Nej Tack.

Jag har inte blivit utmattad som Minna i boken men hennes vardag är precis så som dom flesta småbarnsföräldrar har det. Det är mycket och tufft och ibland undrar man hur man orkar och hur nära det är tills man brakar ihop på riktigt.

Det känns så skönt att jag hittat mina sätt att ta hand om mig själv, mina egna sätt till återhämtning och vila. Och så känns det rätt så underbart att jag startat HolisticMama och coachar andra mammor att hitta sina egna sätt.

Har du läst boken? Vad tyckte du? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply