HÄLSA

Back 2 Work

Woho jag höll mig vaken genom nattningen, det trodde jag inte. Första dagen på jobb efter semester och det känns.

Är trött i både huvud och kropp. Men rätt glad ändå. Kul att träffa kollegor och att komma in i rutiner igen. Skönt att cykla också även om de kändes  i benen. Rätt bra backar upp mot Gullmars. Både dit och hem.

Nu ska jag läsa en stund innan jag själv hoppar i säng. Måste bara bära barnen till deras egna sängar också. 3/4 ligger just nu i vår säng. Men dom sover i alla fall. Hehe.

Imorgon blir det jobb med HolisticMama, det längtar jag efter 🙂

Ska planera inför nästa MammaCirkel och skriva en hel del. Ska bli så skönt att kunna göra det ostört. Försökte lite under semestern men Nej, det blir inte mycket gjort med fyra barn som vill ha uppmärksamhet. Sen var det ganska skönt att bara släppa allt och bara vara under ett par veckor.

Häpp, läsa va det ja..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply