HÄLSA

3 saker jag funderar på just nu

Den senaste veckan har jag åkt tunnelbana vid tre tillfällen och alltså jag är så glad att jag kan cykla till jobbet. Att stå och trängas i en halvtimme. Nej cykeln är ett så mycket bättre alternativ på alla sätt. Frisk luft, rörelse, kostar inget förutom själva cykeln och hjälmen då. Att cykla i höst funkar ju utan problem men hur ska jag göra i vinter? Måste jag köpa dubbdäck och en cykeloverall?

Jag slutade amma John i januari så det var ju ett tag sen. Helt plötsligt har han blir besatt av tutten. Han ropar när han ser dom. Tuuutttee! Vill ta på dom hela tiden. Försöker typ amma när han tror jag inte märker, hur nu de skulle va möjligt. Minns inte att det va så med dom andra. Undra hur det kommer sig? Alltså varför denna tutthysteri?

Vad ska jag laga för middag? Återkommande dilemma. När ska jag ta tag i den där matsedeln egentligen? Tänk så mycket lättare livet vore om jag tog mig tiden att göra en matsedel och sen handla efter den. Så mycket tid och pengar vi skulle spara. Ba gört Annika. Eller någon som har en att skicka över? Ska funka med både vego och köttis i familjen…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply