HÄLSA

Mera MammaCirkel

Tänk dig en föräldragrupp på BVC, fast där fokus ligger på dig och inte bebis. Hur kan du göra för att ta hand om dig själv? Hur ska du äta, röra dig, sova? Borsta tänderna höll jag på att skriva men ni fattar va, hehe 🙂

Varje träff har ett tema, precis som i min MammaCirkel. Vi kommer att gå igenom ätande, vila och återhämtning, rörelse, stress och acceptans. Glädje och DU. Allt handlar om dig. Vad gör dig lycklig? Vad mår du bra av?

Jag kommer inte att säga exakt hur du ska äta, träna, sova osv. Utan du kommer att få utforska, reflektera och hitta vad som passar just dig. Du får övningar att göra mellan träffarna och efter alla fem gånger kommer du att ha landat i vad som fungerar för dig, vad du behöver och mår bra av.

Hoppas vi ses där!

Kram

PS. Klicka på länken ovan (MammaCirkel) för att läsa mer <3 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply