Livsstil Motivation Träning

Träning i 3 generationer!

Äntligen fick vi till mer träning, jag, min mamma och barnen – träning i 3 generationer! Man brukar ju prata om skomakarens barn – och att de går i de sämsta skorna, men i det här fallet har det liksom varit tvärtom. Jag som PT förespråkar ju både vardagsmotion och att träna mer i alla åldrar, men har försummat mina egna föräldrar och framförallt min mamma som gärna vill träna mer och bättre.

Men nu äntligen har fått tid till träning flera gånger den senaste veckan! Alla behöver vi ibland hjälp med motivationen och dessutom se till att övningarna utförs korrekt, med bra teknik hela vägen.

Dessutom fick vi periodvis sällskap av barnen så det blev ju verkligen träning för alla åldrar – 3 generationer!

 

Träning för alla åldrar

Träning för alla åldrar – alla ska med:)

 

träning för alla åldrar

Färdig!

 

Och kom ihåg att all träning är bättre än ingen. Vissa pass blir inte supereffektiva eller kanske så tuffa som du skulle vilja, men hellre göra något och dessutom ha roligt längs vägen och involvera barnen än att det inte blir någon träning alls!

SparaSpara

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply