Yoga

Var finns din plats där du hämtar kraft och energi?

Att skapa ett yoga moment som jag kan återvända till i tanken för att hämta kraft och energi.

Att rulla ut min yogamatta på trägolvet i vardagsrummet eller utomhus på gräsmattan har sin charm. Majoriteten av mina yogastunder är inomhus i Sverige, det är inget som jag underskattar men det finns gånger som jag har yogat på de mest fantastiska platser. Platser som jag i tanken kan återvända till när det är grått utanför fönstret.

Berget på ön Fuerteventuras

I början av året var jag på utbildning på ön Fuerteventuras. Sedan var jag tillbaka på ön i mitten av februari då jag hade praktik hos Apollo på Playitas resort i tre veckor. Under båda mina resor till ön så var jag uppe på berget bredvid anläggningen för att andas frisk luft och yoga med hjärtat mot havet.

Att kliva upp tidigt, vandra upp på berget och hitta balansen samtidigt som solen går upp är helt klart ett av mina finaste yoga moments. Jag njuter av vackra miljöer och de här mornarna är svårslagna. Att skapa en plats dit du kan återvända i tanken kan få dig att hitta fokus.

Var finns din plats där du hämtar kraft och energi?

Tänk på en plats

Så jag vill att du tänker på en av de vackraste platserna du har besökt, kan du koppla någon känsla till platsen? Är det varmt eller kallt? Är du själv eller har du sällskap? Läs meningen en gång till. Där lämnar jag dig med tanken på en vacker plats. En stund för mindfulness så här på kvällskvisten.

Ta hand om dig ❤

Var finns din plats där du hämtar kraft och energi?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply