Okategoriserade

Involvera vänner & familj i träningspasset

För mig är långledigt lika med kvalitetstid med familj och vänner, sköna träningspass, god mat i överflöd, skratt och tid för återhämtning.

Jag har haft en väldigt fin midsommar med familj och vänner. Sommaren firades in för fullt både fredag och lördag, helt klart en av de bästa högtiderna enligt mig. Under midsommarhelgen så har jag fått till några härliga promenader, stunder på yogamattan och ett skönt svett-pass på midsommaraftons morgonen. Som personlig tränare så var det självklart för mig att vi skulle ha något svettigt med i 5-kampen. All energi jag bär på måste få ta plats för att jag ska fungera så den första tävlingen fick bli 1 kilometer löpning på tid haha… familjen var självklart med då det var tävling och jag blev ordentligt utmanad (brorsan tog förstaplatsen…) sen rullade helgen på med mycket andra trevligheter.

Träning under ledigheten

Att få in träning under storhelger behöver inte vara svårt. Om man är lite kreativ och involverar familj och vänner så kan det bli ett roligt och socialt pass. Hemma hos mig har vi alltid tränat ihop men de är inte riktigt lika galna i träning som jag så ibland får jag prioritera. I vissa fall egenträning och i vissa fall spara träningen till dagen efter. Så länge jag prioriterar det jag mår bäst av i stunden så blir jag nöjd.

Gren numer ett i 5-kampen – 1km löpning

Involvera familj och vänner i träningspasset

Om du är som jag och gärna tränar eller gör något aktivt under ledigheten så tycker jag att du ska försöka få med dig ditt sällskap i dina träningsplaner. Här är mina bästa tips på hur du kan involvera familj och vänner:

• Starta dagen med en gemensam promenad.

• Eller börja dagen med 10 gemensamma solhälsningar så har ni väckt kroppen mjukt och skönt.

• Tävla – fixa en tävling som höjer pulsen och får fram svetten hos ditt sällskap.

• Team-wod. Leta fram en team-wod och kötta ihop.

• Spring en gemensam runda, pristiglöst och utan någon tidspress. 20-30 minuter jogg för att få igång kropp och knopp.

• Dansa, efter sillunchen drog vi fram högtalaren hemma hos oss och buggade loss 😀

Listan kan bli lång. Jag vill uppmuntra till gemensam träning, för delade glädje är ju faktiskt dubbel glädje!

Har du tränat något under midsommarhelgen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply