Yoga

Yoga challenge of the week

Veckans yogautmaning går åt det mer meditativa hållet. Syftet är att stanna upp och tänka efter, vara lite mindful för en stund.

•Skriv en tacksamhetslista

Jag har många gånger stannat upp och reflekterat över livet. Något som jag tycker är jättebra att göra med jämna mellanrum är att skriva en lista med saker som man är tacksam över. Genom att visa och känna tacksamhet för det man har kommer få dig att ta in fler positiva saker i livet. Känn efter och skriv gärna för hand, en lista med så många saker du kan komma på, det kan vara allt från 2 saker till 20 saker. Var ärlig mot dig själv och känn efter från hjärtat. Kanske kan du visa din tacksamhet till någon också, genom att berätta eller bekräfta.

Om du inte har papper och penna just nu så kan du skriva en anteckning på mobilen och sedan skriva ner din lista senare.

Våga ge det en chans! Här kommer en del av min lista idag:

jag är tacksam över…

• Att jag har börjat blogga. Det känns roligt och motiverande!

• Att jag ska spendera några dagar i skärgården med min moster och mormor.

• Att jag är ledig och kan njuta av sommaren.

• Att jag är frisk och kan träna som jag vill.

listan kan bli LÅNG!  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply