Tankar & Ideér

9 dagar kvar på Kreta

Time flies!! Vad händer på Kreta? Flera stora grupper är här nu de sista veckorna. Full fart på hotellet! Vi håller ställningarna men har mentalt börjat ställa in oss på att snart packa ihop och flyga hem till Sverige igen…

Nu börjar det verkligen kännas att det snart är dags att stänga igen här på Kreta. Det är självklart både spännande och givande att fortfarande få möta och coacha alla härliga gäster då det är så  här jag vill jobba och leva! Imorgon är jag ledig vilket betyder att jag endast har 6 jobbdagar kvar, känns så surrealistiskt. Har sen dag ett varit inställd på att det är det här jag ska göra nu – bo och jobba här i 12 veckor. Vi går alltså in på sista veckan på lördag??

Är snart hemma på svensk mark igen. Förutom alla mina nära och kära (<3) så längtar jag efter frisk luft, kläder som inte är träningskläder, mitt täcke, badkaret, stora koppar te, jordnötssmör, tacos, bröd från bageriet där jag jobbar, löprundor i skogen, yoga på Yogahuset… okej den här listan går att göra lång men de här sakerna är de som kommer upp när jag tänker på hösten ”hemma”. Det vill säga hemma hos mamma och pappa i Linköping. Jag är livsnjutare ut i fingertopparna – kommer njuta av höst och vinter hemma men samtidigt klättrar jag på väggarna när jag bli rastlös så får se hur länge jag fixar att stanna i Linköping den här gången…

Dagens känsla:
Vaknade och mådde superkonstigt (en vända PMS är min gissning eller…natriumbrist). Trött som tusan, sov som en stock mellan mina klasser och avslutade sedan dagen med Yoga flow vilket gav mig ny energi. Kroppen börjar reagera på all träning, lär sova en del när jag kommer hem till Sverige och får slappna efter de här tre månaderna.

Färdigbabblat för nu! Här kommer en blandad kompott från de senaste veckorna! 

Övertrötta instruktörer under sin egenträning? Oh yes

För ett par veckor sedan var mamma och pappa här. Så välbehövligt och så mysigt!!

Hann med några utflykter – fint att få se mer av Kreta.

Oslagbara!!! <3

Att få börja dagen med bad i havet… LOVE IT!!

Lyx lyx lyx lyx…

Middag i Chania när mamma och pappa var här. Är det ok att säga att jag börjar bli mätt på buffén..

Säg hej till Fanny i människokläder 🙂

Days like this…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply