Tankar & Ideér

På svensk mark igen…

Jag har landat på hemmaplan! Flög hem till Sverige förra lördagen. Klar på Kreta efter tre mycket intensiva, givande och lärorika månader. Här kommer en snabb uppdatering på känslor och tankar sedan jag landade…

Kommer vara evigt tacksam över att jag vågade lämna Sverige, lämna tryggheten och ta mig utomlands. Utanför min comfort zone – omedveten om hur det skulle bli. Om jag hade vetat hur bra det skulle bli så hade jag aldrig varit rädd. Rädslan blandat med förväntan som infann sig när jag flög från Sverige den 27 Juli gick att ta på. Sen jag kom hem i lördags så har jag mest känt tacksamheten och lättnad. Jag har haft några sköna dagar då jag har gjort precis det som faller mig in – träffat mina nära och kära, yogat och tagit vara på ledigheten då jag inte jobbar än. Jag ÄLSKAR att vara ledig, efter att bara ha varit ledig 12 dagar på 12 veckor så kanske inte det är så konstigt att det är den känslan som fyller mig just nu?

Vill ni veta något mer jag älskar? Yoga på yogahuset i Linköping – 1 timme hatha flow och 1 timme Yinyoga är vad min förmiddag har bestått av.

Jag kommer göra en mer utförlig reflektion över mina månader på Kreta under nästa vecka (när jag har landat lite mer) så tanken slog mig att jag kastar ut en fråga på Instagram under kvällen så ni kan fråga mig allt ni undrar! Om hur det har varit att jobba utomlands… Vad som krävs? Hur man börjar jobba med det man älskar? Varför just Kreta? Hur funkar det på Apollo? Jaa… Allt ni kan komma på får ni lämna i en kommentar på Instagram så sätter skriver jag ihop ett inlägg nästa vecka – KUL tycker jag 😀

Mina favoriterstunder från de senaste dagarna:

Söndagsmiddag med familjen <3

Långpromenad med mamma -tankar <3

I love yoga – yoga loves me…

Ny färg i håret – höstkappan, stövlarna och halsduken är på. Detta har jag längtat efter!

En varm kopp kaffe innan dagens yoga- det är så kallt här hemma?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply