Tankar & Ideér

Det är i mötet med andra som du lär känna dig själv

Av årets 52 veckor har jag varit ute och fart 17 av dem. Har spenderat många timmar i solen, helt klart något jag lär fortsätta med. Jag är glad och tacksam över mina resor jag gjort – – nya perspektiv på livet och nya möten med människor jag aldrig skulle träffat annars, människor som har påverkat mig extremt mycket…

Jag skulle säga att mitt 2018 har varit rätt känslomässigt jobbigt. Jag är en känsolstyrd person och påverkas mycket av hur människor runt omkring mig mår och agerar. Har känt mycket, känslor som jag inte har kunnat sätta ord på tidigare. Men har lärt mig så mycket om mig själv på vägen så det känns ändå värt. Värt alla ångestfyllda dagar, alla totala sammanbrott och uppfyllda lyckorus. Alla djupa dalar och alla HÖGA toppar. Jag har haft tid att tänka på ett sätt som jag aldrig gjort förut. Något jag tar med mig in i 2019 är hur mycket jag har påverkats av de människor jag träffat det här året, av relationer jag skapat som idag känns hur självklara som helst. Att jag vågade i många lägen när jag egentligen var livrädd.

“We don´t meet people by accident, they are meant to cross our path for a reason” 

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – det är i mötet med människor som du lär dig saker om dig själv, lär känna dig själv. Du har säkert mött nya människor det senaste året. Fått nya perspektiv på saker? Om inte, låt 2019 bli året då du möter nya människor! Lämna din trygga zone och möt dig själv genom andra. Älskar den här insikten.

Har vi, du och jag träffats det senaste året?…Då har du med säkerhet gjort avtryck på mig. TACK för nya synsätt, åsikter, känslor och tankar. Tack för alla möten!!

Vi ses <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply