Tankar & Ideér

Årets sista reflektionsövning – visualisera ditt 2019

Välkommen – sista söndagen på det här året! Jag är redo för något nytt, nya utmaningar och tid för mig själv. Jag ÄLSKAR listor och att skriva ner saker på papper. Checka av och planera för kommande år. Att visualisera det du vill skapa är ett sätt att komma närmare dina drömmar. Årets sista reflektion – är du redo?

“The distance between dreams and reality is called ACTION”. 

Här nedan har vi fem områden som har stor betydelse i livet. Fram med papper och penna, skriv ned områdena och fyll sedan på med vad som känns viktigt för dig under varje område. Hur du vill att varje område ska utvecklas under 2019, vilka är dina värderingar för kommande år?! 

Gör det själv eller varför inte tillsammans på nyårsafton? Spara din lapp så du med jämna mellanrum kan ta fram dina visualiseringar och påminna dig själv om vart du är påväg eller vad du vill uppnå…

VISUALISERINGAR FÖR 2019:

RELATIONER – Hur vill du bygga på dina relationer gentemot familj, vänner och DIG SJÄLV. Vad känns viktigt för dig?

Tex. Jag vill visa mer tacksamhet, älska mer, vara mer kärleksfull mot mig själv och lära mig att vara själv med mig själv… 

FYSISK HÄSLA: Hur vill du bygga på din fysiska form? Finns det något du vill uppnå med din träning/motion? Kan du sätta något mål för att vara mer aktiv och hitta ett fungerande sätt att träna på?

Tex. Jag vill känna mig stark. Prioritera min egen träning och bygga på ett starkt yttre. Vill vara frisk. 

MENTAL HÄSLA: Hur kan du jobba med din mentala/psykiska hälsa? Kan du sätta ord på hur du mår för stunden? Ta bort saker som stressar dig eller skapar oro? Vad gör du för saker när du mår som bäst psykiskt?

Tex. Jag ska jobba med mig själv genom att reflektera, meditera mera och ta vara på stunder då jag är själv.

KARRIÄR: Vad vill du uppnå 2019? Nytt jobb? Utvecklas på jobbet? Bli anställd på ditt drömjobb? Vad kan du göra det kommande året som får dig att ta ett steg närmare din “drömkarriär”?

Tex. Tacka JA till uppdrag, möjligheter och utmaningar. Vågar du göra något nytt? JA! Stanna inte i en situation bara för att det är bekvämt…

UTMANINGAR: Vad skrämmer dig? Kan du planera något för kommande år som får dig att bli nervös? GÖR DET!! Flytta, säg upp dig, avsluta en destruktiv relation, sluta umgås med någon som bara tar energi, planera något som du bara gör för dig själv, bestig ett berg, åk utomlands, LEV LIFE!

Haha…här går jag igång för det finns så många tillfällen under 2018 som jag har velat springa, fly, spy eller gråta men har ju faktiskt tagit mig igenom allt? VÅGA! 

SÅ, dags att reflektera! Ta en stund och skriv ner dina tankar kring de här områdena. Är så redo för 2019…
Känner gärna mycket för det är då jag känner mig levande.

“She turned her can´ts into cans and her dreams into plans”

En av mina absoluta favoriter från 2018. Så glad, så hysterisk – så jag… <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply