Okategoriserade

Välkommen 2019 – Flyttat till Stockholm

Jag brände upp min ångest (visuellt) på nyårsafton, packade de sista lådorna och flyttade upp till huvudstaden i onsdags. Ännu en gång har jag kastat mig ut – ut i något nytt. Har flyttat in i 26 kvm på Östermalm och kommer spendera de närmsta nio dagarna på yogastudion YogaYama.

En högkänslig själ i Stockholm

Är ångesten kvar i 2018 då??…Nja den smyger sig på…samma visa även den här gången. Nya rutiner, ny miljö och brist på kontroll skapar en påtaglig oro inom mig. Att landa själv i min lägenhet i går kväll var allt annat än skönt. Hur hanterar man förändringar? Något jag är riktigt dålig på.

Med vetskapen om att “det blir lättare” kan jag luta mig tillbaka och njuta av mina introduktionsdagar på Yogayama. Kommer nämligen under 2019 plugga en 200h teacher trainging på studion YogaYama. Planen är att vara klar yogalärare i Oktober. Flera gånger under gårdagens första introduktionsdag tänkte jag för mig själv “det här är så rätt, det är det här jag vill göra”. Varvat med lite tårar. Det tar på krafterna att kastas mellan lycka och tillfredsställelse och total rädsla.

Att komma på plats och landa är något som tar tid för mig och det är helt okej. Även fast det gör extremt ont att ha ångest och känna oro så vet jag att det kommer släppa. Allt kommer kännas lättare när jag får ner fötterna här i Stockholm. Tills dess håller jag mig flytande med hjälp av nära och kära. Att visa sig svag och skör kommer alltid vara en styrka i mina ögon.

Har du startat ditt 2019 på ett fint sätt? Fått in någon ny rutin? 

Dag 2/9 nu kör vi – hur underbart att få landa i en varm Shala (yogasal) för en timmes andning och meditation. Precis det min kropp och mitt huvud behöver. Hoppas du får en fin söndag!

 

Här kommer två sneakpeaks på mitt lilla kryp-in…

 

Blogghörnan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply