Yoga

Har startat min 200h yogautbildning

Mina nio introduktionsdagar i yogabubblan börjar gå mot sitt slut. Imorgon är vi tillbaka i verkligheten, blandade känslor gentemot att ägna hela sin vardag åt nåt som kommer så nära inpå för att sedan bryta upp och låta livet fortgå igen.

Med tryggheten i att vi snart ses igen (i mars) för återkommande helgträffar ända fram till Oktober kan jag lita på att den här “yogaresan” jag gör i år kommer föra med sig mycket gott till mig. Både i min egna utveckling och som instruktör.

De senaste nio dagarna har varit en utmaning men även det mest lärorika jag gjort på mycket länge. Svårt att sätta ord på allt. Det känns som jag lär mig om livet på riktigt, vad som känns viktigt och vilka värderingar jag vill bygga på inför framtiden. Flummigt, spirituellt och extremt viktigt för mig. Just nu känns det som jag är på helt rätt plats.

Ge mig mer, dra mig djupare in, håll mig hårdare. 

 

Yoga med mig – Kommande Yogaklasser

Jag kommer i samarbete med Iamready leda tre yogaklasser de kommande veckorna!! En skön start på dagen följt av en god frukost, hur fint låter inte det? Med ny kunskap och nya idéer är jag superladdad för det här. Är du i Stockholm någon av dagarna (se nedan), tveka inte!!

FANNY ELGSTRAND – YOGA
Ge din kropp mer kraft, energi och harmoni. Med grunden från hathayoga får du ett en flödande yogaklass och en medveten stund för kropp och sinne. Start kl. 08:00 
Torsdag 17 januari – Torsdag 24 januari – Tisdag 12 februari
Läs mer om Fanny på bloggen iamready.se/fanny/

VAR: 
Jussi Björlings Allé, Kungsträdgården

Vill du träna med oss? 

Träningspassen är gratis men för att vara med och träna med oss behöver man få en personlig inbjudan och anmäla sig via den. Tycker du att detta skulle vara kul för dig och dina vänner/kollegor – mejla oss på [email protected]

/Yoga med mig

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply