Tankar & Ideér

Hur jag hanterar förändringar

God måndag! Jag har haft en superfin helg! Känner mig påfylld med närhet och skratt, härlig känsla att ta med in i en ny vecka. Har äntligen landat mentalt här i huvudstaden och känner mig både upprymd och taggad på vad våren kommer bjuda på…

Har snart bott i Stockholm i tre veckor, det går så galet fort. Det tog som vanligt ett tag för mig att landa mentalt i min nya miljö. Kände mig ensam, kände mig vilsen och fick flera gånger den där vem-är-jag? vad gör jag här – känslan… När det känns som jag har tappat fotfästet och tappat mitt sammanhang, vem är jag då? 

Fanny snart 22 år – lite (mycket) vilsen, vet inte hur det kommer bli men ändå väldigt nöjd med tillvaron. För vad gör det att inte veta hur saker och ting ska bli, det som sker sker av en anledning och jag litar på att det som kommer till mig gör det av en anledning. För flummigt? Jag jobbar självklart på att skapa en så optimal vardag som möjligt för mig själv här i Stockholm. Vill kunna styra min vardag så den passar mig och mina behov. SNART där.

Tillbaka på ämnet FÖRÄNDRINGAR

Otäckt, förvirrande, spännande, pirrigt, välbehövligt...

Har tidigare skrivit ett inlägg (HÄR) LÄS DET! om hur jag hanterar förändringar (då när jag flyttade till Kreta). Stämmer in med varje ord jag skrev då – idag har jag landat och allt känns mycket bättre. Känner mig lugn, är inte rädd för ensamheten!!

Otroligt skönt att kunna lita på att det blir bättre med tiden. Idag njuter jag av blå himmel, krispig luft och sol. Dags att planera vecka 4 – vad ska jag träna, äta, hitta på, jobba med?

Har du några planer för veckan som kommer? Om inte – planera något kul, allt blir ju roligare då!! 

KRAMIS!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply