“Are you ready?”

"- Målsättningen är enkel. Att skapa friskare och gladare människor" Foto: Magnus Liam Karlsson

Året 2015 grundade Mårten Nylén konceptet “I am ready” som då lanserades med ett gäng livsstilscamps. Idag den 1 november 2017 startar sajten och webbmagasinet Iamready.se med målsättningen att inspirera, motivera och utbilda sina läsare till en friskare och bättre hälsa.

Mårten, vad är iamready.se?
– Jag har länge velat starta en sund hälsosajt/webbplats för att kunna hjälpa fler människor till en bättre hälsa och just nu känns det som att det behövs mer än någonsin.
Vi står för en sund syn på hälsa med enkelhet och balans i fokus och kommer behandla allt mellan himmel och jord som har med hälsa att göra.

Vad är “Team I am Ready”?
– Team I am Ready består av handplockade experter och inspiratörer som tillsammans utgör en “elitstyrka” inom hälsa, kost och träning. Jag är oerhört stolt över att dessa fantastiska personer har valt att jobba med oss.

Vad vill ni uppnå?
– Målsättningen är enkel. Att skapa friskare och gladare människor i vår värld med bra fokus.

Om man vill jobba med er. Hur gör man?
– Företag som vill samarbeta är jättevälkomna att höra av sig och vi är öppna för alla. Vi kan skräddarsy lösningar och samarbeten för att förbättra företagshälsa och individhälsa, och vi tror på att hälsa är för alla.
Vår dörr står även alltid öppen för förstärkning till “Team I am Ready” och en målsättning jag haft länge nu är få att sätta ihop ett av världens effektivaste hälsoteam, vilket är precis vad vi tänker göra.

Finns det något du vill tillägga?
– Glöm inte att signa upp för “I am Ready´s nyhetsbrev. Roliga inbjudningar, rabatter, galna överraskningar och massor av annat kul kommer med detta.
Vi kommer att arrangera coola träningsevents, möten med inspirerande människor och detta är bara början på något stort.

"Are you ready?"
“Jag har länge velat sätta ihop Sveriges mest effektiva hälsoteam”, säger Mårten Nylén som startade livsstilscampet “I am ready” 2015 som i dag lanseras som webbmagasin. Foto: Bingo Rimér

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.