Du följer väl våra bloggare? Här listar Alex veckans bästa bloggar!

Du följer väl våra bloggare? Inom kort kommer bloggarna att lyftas fram tydligare och det blir lättare att navigera sig på sajten. Här får du en hjälp på traven av Alex som sammanfattat veckans bästa bloggar efter olika kategorier. Så här skriver hon på bloggen:
Foto: Johan Öhrlund

“Jag är så stolt över att vara en del av I am Ready! Mina kollegor levererar fantastiskt content på löpande band och det vill jag pusha lite extra för idag. Du har en inspirerande stund att se fram emot, så sätt dig till rätta hemma i soffan med en kopp te och låt klickandet börja!”

Du följer väl våra bloggare? Här listar Alex veckans bästa bloggar!

Veckans bästa bloggar

HÄLSA: Caroline skriver om de omedelbara hälsoeffekterna av att ”komma igång” med träningen. Absolut, träning är en färskvara, och ju mer regelbunden träning desto större hälsofördelar. Samtidigt händer det massor i kroppen direkt du kommer igång – läs mer här!

VECKANS PASS: Sebastian har skapat passet ”Leg blaster”, där det enda redskapet du behöver är din kropp! Du väljer själv hur hårt du vill köra – det kan bli det värsta passet du varit med om, precis lika jobbigt som det brukar vara eller hur lätt som helst. Här hittar du upplägget.

VECKANS ÖVNING: Handen på hjärtat, jägarvila är inte en övning du ser mig göra frivilligt. Men jag utsätter ofta andra för den, haha. I det här inlägget går Martina igenom tekniken och tipsar om variationer som förhoppningsvis får tiden att gå fortare. Jag lovar att jag ska prova vid tillfälle!

MENTAL TRÄNING: Kan man träna sin hjärna precis som man tränar kroppen? Läs Anki´s inlägg om hur du kan träna hjärnan att tänka i banor som stärker dig och leder till personlig utveckling, och ge inte upp när saker och ting inte blir som du tänkt dig! Precis som det tar tid att bygga muskler tar det tid att träna hjärnan.

RECEPT: I samarbete med Anamma bjuder Charlotte på ett magiskt recept: vegetariska biffar med soltorkade tomater & basilika. Middagsinspiration deluxe!

UTMANING: Haka på Mirandas löputmaning – minst ett pass i veckan fram till midsommar. Läs mer om hur och varför här.

LIFE HACK: Annika, eller ”Supermorsan” som vi brukar kalla henne, tar med sig familjen till utegymmet här och delar med sig av hur hon får sin träning att bli av här. Annika, du är goals!

RELATIONER: Jag undrar om Jenny hade läst mina tankar när hon skrev inlägget om att vara sig själv i nära relationer. Texten hit close to home och jag rekommenderar varmt att du läser den här.

EVENT: Missa inte Ladies night med Marie aka The Workout Plan och Best of You på Clarion den 16/5!

ERBJUDANDE: Ta dina sociala medier till nästa nivå! Chefredaktör Malin bjuder alla våra läsare på 15 % rabatt på en proffskamera från Olympus. Hur bra? Läs mer och ta del av erbjudandet här.

PRESS: Sist men inte minst; Du har väl inte missat att Alex själv är med i Aftonbladet Vikklubbs hälsobilaga med 7 plantbaserade recept? In och läs här! 

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.