I butik: Mårten Nyléns efterlängtade hälsobok – Resultat, balans och lite magi

Se bilderna från Mårten Nyléns lanseringsfrukost för hans efterlängtade hälsobok – Resultat, balans och lite magi! På bilden. Mårten Nylén med Erika Scott, ansvarig utgivare för Aftonbladets produkter.

Fredagen 14 december lanserades Mårten Nyléns efterlängtade hälsobok Resultat, balans och lite magi.

Boken finns att köpa hos diverese bokhandlare och på de större välkänsa bokkedjorna som till exempel Akademibokhandeln men även på Adlibris och Bokus med flera. Och vill du få boken signerad och kanske ta en selfie med dig och Mårten? Ja, då ska du boka dig på Mårtens föreläsningsturné med samma namn. Biljetter finns att köpa för 249 kr på Tickster och med koden “iamready” erhåller du 10% rabatt!

Nu finns den att köpa i butik!

Frukostlansering hos SEB:s Experience Center Stureplan

Eventet hölls i SEB:s Experience Centers ljusa och fina lokaler på Stureplan 2. Ett inbjudande bankkontor med trevlig och serviceminded personal mitt i Stockholm. En bank som inte alls upplevs som bank i positiv bemärkelse. På gästlistan fanns Mårtens nära vänner, vilka alla är inflytelserika personer i affärslivet och inom media.

Frukosten ägde rum i SEB:s Experience Center Stureplan 

En stark start 

På frukostmenyn stod overnight oats och grov smörgås från den urbana snabb-hälsomatskedjan Blueberry Lifestyle och ingefärashots med sting och utvalda färskpressade juicer från råpresseriet Juica. Och inget event utan goodiebag! Den mycket uppskattade goodiebagen stod kosmetikaföretaget Rituals för som bjöd på treats för in och utsida. 

Hälsosamma juicer från Juica 

Dragningen inleddes med en kort presentation av en representant för SEB:s Expericence Center som berättade om deras unika digitala kontor, mitt i Stockholm city, med fokus på service, rådgivning och kundmöten.

Mårten om boken 

Mårten berättar om boken 

Därefter berättade Mårten om resan och filosofin med boken och tackade alla som var på plats för att alla, på sitt unika sätt, bidragit med inspiration och pepp på vägen – från idé till en utgiven bok och storsäljare som den förutspås att bli av förlaget Pagina
Även modefotografen Daniel Stigefelt presenterade sina bästa fotominnen och de två bilder ur boken som betydde mest för honom. Mårten och Daniel pratade varmt om samarbetet och var båda rörande överens om att magin var det som uppstod mellan bildtagningarna under roadtripen i USA i våras. 

Modefotografen Daniel Stigefelt berättar om bilderna i boken och vilka hans favoriter är. Den glada omslagbilden och denna – vilken togs en tidig morgon i ett ombyte när Mårten inte var medveten om att bilden togs. 

Producent och fotograf för eventet var Mårtens fru Malin, med assistans av kollegan och journalisten Karin Holmberg.

Bilder från eventet

Gästerna möttes av Mårtens glada bokomslag och ingefärashots från Juica.
Overnight oats från Blueberry Lifestyle …
Den lyxiga goodiebagen med te och handtvål kom från Rituals.
Så här såg innehållet ut. Tänk att få drömma dig bort med en härlig bok med en ljuvlig kopp te i handen … 
Träningspinglorna Catja Divjak och Terese Alvén tyckte att boken verkade intressant och inspirerande. 
Beteendevetaren Henrik Fexeus är ett känt namn på författarscenen.
Alexander Papaconstantinou är en kär vän och känd musikproducent.

Läs mer Nu kommer boken och föreläsningen – Resultat, balans och lite magi

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.