Okategoriserade

Bröllopet – en av de största dagarna i mitt liv!

Bröllopet - en de största dagarna i mitt liv!

Bröllopsdagen var utan tvekan en av de bästa dagarna i mitt liv. Den innehöll allt som hör ett bröllop till, d.v.s. två stycken ja, skrattkramp i magen, lyckotårar, svettig lugg, ömma och smutsiga fötter samt lite bröllopsnattsmys;-)  Lika fantastisk som den dagen var, lika fantastiskt trött var jag dagen efter….tre timmars sömn är liksom ingen vidare uppladdning inför en hel dags städning och röjning.

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

Precis som jag hade hoppats så infann sig känslan av ”Ingela 2.0” denna dag! Foto: Maria Wadelius

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

Min otroligt stiliga man! Foto: Maria Wadelius

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

Best of! Foto: Maria Wadelius

Prinsessa och grabb-spa

Bröllopsdagen började med att vi spräckte en flaska prima bubbel inköpt av Kasper, den blivande mannen, i Italien. Därefter en snabb frulle innan avfärd till frissan för hår och smink. Jag älskade att sitta där och bli ompysslad och bortskämd likt den prinsessa som jag skulle komma att bli. Under tiden så befann sig Kasper på hotellet tillsammans med några av sina kompisar och relaxade, dock inte i hotellets spa-avdelning  då den oturligt nog var stängd. Grabbarna löste detta genom att ordna sitt egna lilla spa i badkaret som vi hade på rummet. Badet fylldes därefter med shampoo-bubblor och tre fullvuxna karlar…

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

Precis som jag ville ha det. Enkelt men elegant, by Elin Sydbrink. Foto: Maria Wadelius

First look

Efter piffning och spa-bad så stod det ombyte på agendan. Detta gjorde vi dock i olika rum eftersom vi skulle ta first-look-bilder innan avfärd mot kyrkan. Att få sätta på sig klänningen i närvaro av mina döttrar och brudtärna var fantastiskt. Även städerskan som var inne på rummet samtidigt var hänförd…så pass att hon gick och hämtade den andra städerskan som fick bevittna den underbara blåsan. Som vanligt så var jag klar långt före min käre man, men sen när vi väl fick se varandra för första gången så var inte ett öga torrt. Det var en fantastisk syn och upplevelse! Jag har aldrig sett min man så uppklädd och elegant och jag har aldrig känt mig så vacker som just i det ögonblicket.

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

First look coming up… Foto: Maria Wadelius

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv! Foto: Maria Wadelius

Älskar Kaspers leende på denna bild. Så innerligt och ärligt! Foto: Maria Wadelius

Mot vigseln

Därefter var det äntligen dags att åka till kyrkan! I bilen blev det ytterligare ett glas bubbel som främst syftade till att lägga band på Kaspers nerver. Jag däremot var lugn som en filbunke och såg faktiskt bara fram emot vad som komma skulle. I kyrkan mötte vi upp våra andra barn som hade körts dit av mormor/morfar och farmor/farfar. Mille, vår minsting, tyckte att det var väldigt underligt att se sin mamma och pappa så uppklädda och valde därför att befinna sig i storasysters famn istället.

Vigseln blev så vansinnigt/otroligt/fantastiskt bra! Vi hade pratat med prästen om att det var viktigt för oss att vigseln blev en personlig och underhållande stund, och det lyckades vi med. Både jag och Kasper älskar musik så vi hade faktiskt fem soloframträdanden, två av dem var in- och utgångslåt och tre av dem under tiden för vigseln. I ett senare inlägg ska jag beskriva mer kring låtarna då ALLA har en koppling till lyckliga och svåra stunder i våra liv.

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

På den här bilden viskade vi till varandra: ”å inte får vi pussas än fast man inget hellre vill…”.

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

Yaaaay, we did it!

Efter vigseln

Väl ute på kyrktrappan så utsattes vi såklart av en störtskur bestående av ris! Jag hade ris på ställen där jag totalt saknar förklaring till hur det kunde hamna där… Efter kramkalas, bubbeldrickande samt risplockning så följde ytterligare en fotograferingsomgång. Jisses Amalia vad roligt vi hade! Vi var båda väldigt avslappnade och kunde spexa loss framför kameran. Sen började festen, men det är ett helt annat inlägg som kommer senare… Det jag kan säga är att jag dansade sex timmar på raken samt kom i säng kl 6.30 på morgonen! Men, mer om det sen!

Bröllopet - en av de största dagarna i mitt liv!

En underbar bild och underbar känsla! Foto: Saga Berglund

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eva
  5 september, 2018 at 11:48

  Åh vilken underbar dag du delar med dig av! Ljuvliga bilder. Ni ser så gulliga ut tillsammans, är lite nyfiken på hur ni träffades. Kram 😊

 • Reply
  Ingela Laméus
  16 september, 2018 at 16:48

  Hej Eva
  Tack så hemskt mycket! Dagen var fantastisk och nu finns ännu ett inlägg samt fler bilder från den dagen:-)
  Jag och Kasper träffades när vi bodde grannar och genom att han skrev ett meddelande till mig med en förfrågan om filmkväll. Ska berätta mer om detta i framtida inlägg.
  Stor kram

 • Leave a Reply