Okategoriserade

Funny things coming up – den trista vardagskalendern fylls med trevligheter

Funny things coming up - den trista vardagskalendern fylls med trevligheter

Många hävdar att det är vanligt att man hamnar i en svacka/nedstämd period efter att ha gift sig och/eller varit på utlandsresa. När den vanliga vardagen blir verklighet och ekorrhjulet snurrar på likt vanligt så är det ju inte helt ovanligt att livet känns aningen blasé. Jag har dock lärt mig att försöka förgylla vardagen med sådant som sätter guldkant och som man kan se fram emot en grå vardag. Det behöver inte vara stora och avancerade aktiviteter, men tillräckligt för att det skall bli ett avsteg från vardag och rutin. Min kalender har just nu kommit att fyllas på med en hel del roligheter…

Funny things coming up - den trista vardagskalendern fylls med trevligheter

Roligheter att se fram emot is coming up

Intervju

På torsdag ska jag eventuellt intervjuas av ett magasin som vill att jag skall dela med mig av min viktresa. Detta magasin kommer ni inte att missa i tidningsstället i en butik nära dig;-) Det här ska bli väldigt spännande för jag tycker att det är jätteroligt att dela med mig av min resa för om det kan hjälpa någon annan/några andra att åstadkomma en liknande resa så har mitt syfte uppnåtts! Givetvis fortsätter jag också att dela med mig av tips och råd på min pepp och prepp-sida på Facebook som har fått väldigt många nya medlemmar på senaste tiden.

Funny things coming up - den trista vardagskalendern fylls med trevligheter

Här i ett reportage i Viktklubbs egna magasin

Iamready och coach Mårten

Under hösten väntar flera roliga och spännande aktiviteter med iamready som jag ser fram emot. I sommar så har det dessutom jobbats med att göra om sajten och snart är det dags för release. Målet är att den ska bli modern, stilren och lättnavigerad å det skall bli sååå spännande att se hur den kommer att se ut!

Min träning tillsammans med Mårten kommer även den att fortsätta. Under sensommaren så har jag varit fullt upptagen med allt vad bröllop heter så då har jag främst tränat hemma på egen hand, men nu blir det comeback i huvudstaden och med coach Mårten. Målet är ju det där med muskler. Jag har ju aldrig haft sådana förr men sedan jag började upptäcka att även jag kunde träna fram sådana ”knölar” så har jag fått blodad tand och vill jobba ännu mer med styrka och muskeluppbyggnad.

Funny things coming up - den trista vardagskalendern fylls med trevligheter

Coach Mårten och Team iamready. Foto: Marcus Järvinen

Champagne och sniglar

Som en sann bubbelälskare så kan jag inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot den kommande resan till Champagnedistriktet i oktober. Det är verkligen en dröm som blir sann. Jag ska bannemig leva på champagne och gratinerade sniglar hela den helgen! Om det finns någon läsare som har varit i Reims och har något tips på ‘what not to miss’ så berätta gärna!

Dessutom ska jag och min bästa kompis åka till Krakow i december för att fira våra gemensamma födelsedagar. Där har jag varit två gånger förr och det är en fantastisk stad som dessutom är VÄLDIGT billig att vistas och att shoppa i.

Funny things coming up - den trista vardagskalendern fylls med trevligheter

LCHF – Lite champagne hjälper faktiskt!

Minst lika stort – besök hos frissan

Sist men inte minst (än så länge) så ska jag till frissan på torsdag! Alla som känner mig vet att jag är väldigt noga med mitt hår och att det värsta som skulle kunna ske är att jag/frissan blir sjuk på den inbokade dagen. Jag brukar låta det gå cirka 3 månader mellan varje besök, och ungefär två veckor innan så börjar jag längta tills dagen D. Vad jag ska hitta på med frippan denna gång vet jag ej, men något spännande blir det alldeles säkert.

Funny things coming up - den trista vardagskalendern fylls med trevligheter

Efter ännu ett uppskattat frissabesök

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply