Okategoriserade

Min resa i Aftonbladet Söndag och hur jag vill fortsätta att inspirera

Min resa i Aftonbladet Söndag och hur jag vill fortsätta att inspirera

För några veckor sedan blev jag intervjuad av Aftonbladet söndag om min viktminskningsresa tillsammans med Mårten Nylén och Viktklubb och igår kom magasinet ut. 

Min resa i Aftonbladet Söndag och hur jag vill fortsätta att inspirera

 

Framgången låg i enkelheten

Jag är mer än nöjd med reportaget och jag tycker att de fokuserade på ”rätt” saker. I intervjun ville jag försöka få fram att min resa har utgått ifrån att det skall vara så enkelt och okomplicerat som möjligt för att vara genomförbart. Jag visste att om maten och träningen skulle vara för komplicerad samt inte möjlig att anpassa till familjelivet så skulle risken vara stor att jag lade av. Att äta regelbundet och hälsosamt samt att ägna mig främst åt promenader som träningsform var mina framgångsfaktorer. Svårare än så behöver det alltså inte vara!

Min resa i Aftonbladet Söndag och hur jag vill fortsätta att inspirera

Fortsätta att inspirera

Med min resa, mitt instagramkonto, min blogg och med reportage likt dessa så vill jag inspirera andra till att göra en livsstilsförändring. Jag vill också visa att det inte fordras komplicerade och krävande insatser i form av kostprogram och/eller avancerade träningsformer/upplägg. Resan är också fullt möjlig även om man bor en bit från storstan samt om man har en fullspäckad vardag bestående av arbete och familj.

I artikeln berättar jag också om att många har hört av sig och frågat om jag skulle kunna hjälpa/stötta andra i liknade situation. Jag har även fått förfrågningar om jag skulle kunna komma och berätta mer/föreläsa om min resa. Planen framöver är att försöka utveckla detta som nästa steg i att inspirera och stötta andra i sin livsstilsförändring.

Min resa i Aftonbladet Söndag och hur jag vill fortsätta att inspirera

Foto: Marcus Järvinen, Magnus Liam Karlsson, Viktklubb och Saga Beglund

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply