Okategoriserade

Fotografering på fotografiska

Fotografering på fotografiska

Att få vara med på en photoshoot på självaste Fotografiska museet måste vara något av en dröm som blir sann! Aktiviteten var tillsammans med I am ready och i samarbete med Olympus och Stadium. Vilken dag, vilka fantastiska miljöer och vilken avkopplande atmosfär. 

Fotografering på fotografiska

Känns fortfarande overkligt att JAG har varit där, OCH blivit fotograferad!

Kontraster

Kontrasterna mellan lugnet hemma i byn och den puls och aktivitet som råder när man hoppar av tunnelbanan vid Slussen var minst sagt påtaglig. Nog för att jag gillar tempo och puls, men röran som är vid slussen i och med ombyggnationen är lite mer än vad jag uppskattar. Dock var promenaden längs Stadsgårdskajen precis det lugn som jag behövde! Slås varje gång jag går där av hur otroligt vackert Stockholm är och hur lyckligt lottad jag är som bara bor två timmar därifrån.

Fotografering på fotografiska

Filmning in action, med ljuvliga Stadsgårdskajen utanför fönstret

Släppa kontrollen

Lika mycket som jag uppskattar att ha kontroll så njuter jag av de tillfällen där jag helt kan släppa kontrollen. Detta kunde jag göra igår eftersom allt var riggat, planerat och ordnat. Kläder hade vi fått från Soc och Stadium – Join the movement, sminkade gjorde duktiga Sofia Sjöberg och fotade gjorde Pavel Maira. Dessutom svepte en filmkamera (bärandes av Sebastian) runt lokalen non-stop vilket gjorde att man under hela dagen fick undvika näspetning eller osmickrande hakvinkel (läs: dubbelhaka). För att hjälpa en halvt oerfaren lantis så fanns dessutom Mårten och Malin Nylén med i bakgrunden och coachade vilket undertecknad tacksamt tog emot. Olympus var också med hela dagen med sitt fulla register av kameror samt gav mig även möjligheten att klämma och känna på olika tillbehör till min grymma Olympus Pen.

Fotografering på fotografiska

Först sätta på sig träningskläder från Soc, sen sätta på sig ansiktet

Fotografering på fotografiska

Taktiksnack med coach Mårten

Fotografering på fotografiska

En snabb titt på det häftiga resultatet

Resultatet av dagen

Dagen var fantastisk och bilderna (som jag kommer visa mer av sen) blev suveräna. I am ready-gänget är en underbar skock människor som får den här landet-morsan att slappna av trots att osäkerheten och orutinen smyger sig på emellanåt. Känslan kan närmas beskrivas som en enda stor familj. Och även om jag inledningsvis var tveksam till att alltid kramas när man träffas/skiljs åt så tycker jag att det är rätt mysigt numera.

Dagar likt dessa både ger och tar energi, så redan på tåget på väg hem mot byn slocknade jag. När sen sköna soffan med varma fleecefilten stod till förfogande så somnade jag innan ens ha kommit till första reklampausen i Bonde söker fru.

Med denna summering till handlingarna så gör jag mig nu redo för att spendera helgen i Reims – Champagne. Det har inte varit helt självklart att vi skulle ta oss iväg på denna bröllopsresa, men efter MYCKET om och men så åker vi. Fokus för helgen blir aktiv vila samt att njuta av omgivningarna (som förmodligen slår allt annat som jag har sett och upplevt).

Mitt slutord på detta inlägg blir som av en händelse; Le Champagne c’est la vie (Champagne är livet) och Au revoir (Adjö).

Fotografering på fotografiska

Team I am ready! Känner mig lyckligt lottad över att få vara en del att detta fantastiska gäng!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply