Okategoriserade

Mitt nya jobb – det här är vad jag ska sysselsätta mig med

Mitt nya jobb - det här är vad jag ska sysselsätta mig med

Många har undrat vilket mitt nya jobb är nu när jag nu lämnar den kommunala verksamheten. Jag byter bana rätt ordentligt och skall istället jobba inom privat verksamhet. Till historien hör att jag har två utbildningar, en som beteendevetare och en personalvetenskaplig. Dessa två har jag kunnat kombinera i nuvarande tjänst inom omsorgen på kommunen. Men nu väljer jag att rikta mig mer mot HR/personalarbete genom att arbeta som rekryterare åt ett Uppsala/Sthlm/Gävle-företag.

Jag har som sagt trivts oerhört bra på nuvarande befattning inom den kommunala omsorgen. Dock har jag under en längre tid känt att jag vill jobba mer med frågor som avser bemanning och rekrytering. När tjänsten som rekryterare av ledande roller inom projektledning dök upp så såg jag min chans och sökte. I fredags kom så det slutgiltiga anställningsavtalet som bl.a. redogör för att jag påbörjar min nya roll i början på december.

Jag är så nöjd och stolt över att jag vågade hoppa! Visst infinner sig en viss nervositet över att lämna det trygga och invanda, men det ska bli så oerhört roligt och utvecklande att göra något nytt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Monica
  11 november, 2018 at 20:45

  Jätte grattis det kommer du fixa galant👍👍

  • Profilbild
   Reply
   Ingela Laméus
   12 november, 2018 at 12:25

   Tack så jättemycket:-)

  Leave a Reply