Okategoriserade

Mot Spanien – och bort från vardagen och alla dess måsten

Mot Spanien - och bort från från vardagen och alla dess måsten

Jag lämnar kalla och regniga november-Sverige till förmån för ett medelvarmt och soligt Spanien. Jag och Mille (min yngsta son) åker imorgon ner till mina föräldrar och tänker lapa av den sista solen som detta år kommer att erbjuda.

Mot Spanien - och bort från från vardagen och alla dess måsten

Ser med glädje fram emot att återigen få möta solen. Denna bild är tagen från när jag var där i juli.

Syftet med resan är framförallt avkoppling, men även för att reka och utforska området. Enligt rykten från äldrefolket där nere så finns det en chokladfabrik och en prima bodega i närheten som är väl värt ett besök. Utöver detta så ser jag oerhört mycket fram emot morgonpromenader i ljummen värme iförd endast korta tights och T-shirt. Himmel och plättar vad skönt det ska bli att slippa den ibland för varma och den ibland för kalla träningsjackan. Att dessutom få kisa mot solen samt att låta de välkända finska kindbenen brännas lätt av solen ska bli fantastiskt!

Så, nu är väskan packad med allt som kan tänkas behövas. Jag har dock en vana/ovana att packa alldeles för mycket, men de där “det beror på/man vet aldrig/kanske”-kläderna måste ju också med! Klackisarna får dock stanna hemma till förmån för de foträta skorna liksom de alltför uppklädda outfits´en. Detta är en softar-resa som fodrar bekvämligheter från topp till tå.

Hasta luego!/Ingela

Mot Spanien - och bort från från vardagen och alla dess måsten

Vy från MaPa´s terrass!

Mot Spanien - och bort från från vardagen och alla dess måsten

Vy från min strandhandduk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply