Okategoriserade

Livet, svackan och att studsa tillbaka från botten

Livet, svackan och att studsa tillbaka från botten

Den här hösten har inte varit skimmrande i praktfulla färger för mig. Jag har haft mitt livs höst, ur ett kämpigt och inte alltför positivt perspektiv. Utan att gå in på detaljer så kan jag säga att jag har flugit ner mot botten. En klok man sa dock till mig (läs: Mårten Nylén):

“När man far ner mot botten så ska man med samma styrka ta fart och studsa uppåt igen”

Livet, svackan och att studsa tillbaka från botten

Nu är det slut-tittat mot botten! Blicken är lyft och siktar istället mot högre höjder

Jag är en sådan person som försöker se glatt och positivt på det mesta. Jag har också haft ambitionen att alltid förmedla något glatt och peppande här på bloggen. Men under denna höst så har jag insett att så är inte livet! Man är inte alltid glad och pepp, och man behöver inte alltid vara det. Jag har under min svacka haft svårt att finna inspiration till att blogga eftersom jag har känt mig allt annat än pepp och positiv. Men, som en annan klok person sa till mig:

“Måste du vara så pepp hela tiden då, var bara dig själv” – Malin (den fantastiske) Nylén

Studsar tillbaka

Så med alla dessa visdomsord och med det stöd som jag har fått den senaste tiden så har jag sedan ett par dagar känt att nu vänder det! Jag tar sats från bottenläget och skjuter mig upp mot nya höjder. Jag har i och med detta även återfunnit glädjen i att blogga. Vem vet, det kanske finns fler där ute som likt mig har haft en tuff tid och som kan behöva se att de inte är ensam samt att det är en del av livet.

Som min dotter säger till hennes lillebror när han är arg eller frustrerad; “Andas”

Jag har haft en andningspaus, men nu har jag tagit några djupa andetag och fyllt lungorna med luft samt är redo för att fortsätta där jag tryckte på paus.

Livet, svackan och att studsa tillbaka från botten

Peppande ord som jag snubblade över inne på en restaurangtoalett för några veckor sedan. Just då kändes de allt annat än överensstämmande… men idag säger jag tack och “i FEEL fine”!

You Might Also Like

2 Comments

 • Profilbild
  Reply
  Marie
  22 december, 2018 at 21:29

  Starkt och fint inlägg Ingela. Du är bra! Kram?

  • Profilbild
   Reply
   Ingela Laméus
   23 december, 2018 at 09:16

   Tack fina Marie <3

  Leave a Reply