mat Träning

Fem dagar utan godsaker och onyttigheter – I´m back on track!

Fem dagar utan godsaker och onyttigheter - I´m back on track!

Fem dagar utan snask och godsaker må låta lite, men för mig är det en enorm seger! Jag kan utan bekymmer byta ut dygnets alla måltider mot godsaker, onyttigheter och snask. Men no more! Att ha fem snaskfria dagar är den grund som jag ville få innan vardagen med dess svårlagda pussel kickar in. Men, helt ärligt så har det faktiskt inte varit särskilt svårt att låta bli gotterierna. Jag var så fast besluten och motiverad kring detta så något annat alternativ fanns inte. Det handlar bara om att bestämma sig!

Fem dagar utan godsaker och onyttigheter - I´m back on track!

Från en näve julgodis till frukost så fick min favvofrulle göra come back!

Fokus denna helg är att upprätta ett träningsschema samt att planera veckans måltider. Jag är (som jag har beskrivit tidigare) ett kontrollfreak av rang och trivs därför allra bäst när jag har styrt upp den kommande veckan. På måndag så ska jag dessutom införskaffa mig ett träningskort på någon lokal relativt nära mitt jobb i Uppsala. Dock ska Google konsulteras först för att veta vilket av dem som skall sätta fart på denna superpeppade lagom-motionären. På något vrickat sätt så ser jag fram emot att med mitt högröda ansikte och med min genomblöta (läs: svettiga) lugg springa där på löpbandet eller puscha mig själv till några extra plankan-sekunder.

Fem dagar utan godsaker och onyttigheter - I´m back on track!

Bild från i somras (efter ett hårt träningspass) som visar på mitt så alltid högröda plyte och den svettiga luggen i sidoposition.

Peppen är som sagt på topp och jag ser fram emot den kommande veckan då träningen blir regelbunden, matlådorna går från obefintliga eller kvarglömda till att vara medtagna och hälsosamma samt då de snaskfria dagarna fortsätter att öka!

LET´S DO THIS!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply