Okategoriserade

Vecka 1 är avklarad och det med ett fantastiskt resultat – på alla nivåer!

Vecka 1 är avklarad och det med ett fantastiskt resultat - på alla nivåer!

Då var vecka 1 avklarad och det med väldigt positiva resultat! Av de “myskilon” som jag har lagt på mig så försvann 2,5 kilo denna första vecka! Allt jag gjorde var att sluta äta snask, börja äta nyttigt och regelbundet samt att återinföra motionen. 

Vecka 1 är avklarad och det med ett fantastiskt resultat - på alla nivåer!

No more! Gött är det, men jag har låtit bli!

Veckans viktigaste lärdomar

Det är gott med vatten

Alltså; det är viktigt att dricka mycket vatten och adderar man citron, gurka, grapefrukt etc så blir det ännu godare.

Det är halt ute och det är då lätt att stå på öronen under promenaden

Alltså; promenader räcker faktiskt, man behöver inte träna mer eller hårdare än så om man inte kan/vill, men ha broddar eller liknande på er!

Det är gott och trevligt att dricka te/kaffe på kvällen istället för att äta snask

Alltså; det går att låta bli godiset/snasket, man måste bara hitta något annat att se fram emot och som skänker lust.

Att gå på toa regelbundet är nice för då får man fler tillfällen/minuter för sig själv

Alltså; min mage mår så mycket bättre av regelbunden och nyttig kost samt av motion vilket avspeglar sig i att besöken på toa ökar.

Jag ser någon annan i spegeln än den som jag har sett där tidigare

Alltså; den där 38-åriga kvinnan som tidigare stirrade med ihålig blick mot mig har bytts ut mot en person som ler och som har något gnistrande i blicken.

Summasumarum så är detta mina tydligaste reflektioner från vecka 1, och även om informationen kring toabesöksfrekvensen var TMI (to much information) för vissa, så bjuder jag ändå på det. Av någon oförklarlig anledning så får jag Arja Saijonmaa´s låt “Jag vill tacka livet” (på underbaraste och bredaste finlandssvenska) på huvudet när jag tänker min mentala position i detta nu. Jag känner mig så mycket gladare, piggare och sprudlande…just like back in the days:-)

Nu mot vecka 2 med samma energi och pepp!

Vecka 1 är avklarad och det med ett fantastiskt resultat - på alla nivåer!

I´m back on track, både bildligt och bokstavligt talat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply