Livet

Crazy

Har du haft en sån där dag då du känner att du inte har gjort någonting, men samtidigt gjort massor? Senaste veckan har jag haft massor av såna dagar och jag försöker att inte stressa upp mig när min första planering inte alls blir som jag hade tänkt mig. Istället vänder jag på det och försöker reflektera över VAD JAG FAKTISKT HAR GJORT. Positive mindset. Bästa som finns. Speciellt när vardagen stundtals känns lite crazy.

Hej och välkommen till min värld! Det känns jätte spännande att få kliva in och bli en del av gänget. Och hur är min värld? Ja, lite som mina första rader. Stundtals crazy, men alltid med en glimt i ögat. Och gärna med massor av guldkanter. Helst i vardagen.

Jag jobbar som förskolechef, har massor av barn (läs fyra och en bonus som alla råkar vara flickor i åldrarna 7-22 år) , jag har en man och vi har nyligen lämnat Stockholms Skärgård för ett nytt liv tillsammans med delar av familjen i min gamla hemstad, hemmaboende har vi sjuåringen och 14 åringen. Vi testar just nu lägenhetslivet vid Mälarens kant efter att ha bott i en ombyggd sommarstuga och sen byggt hus på Värmdö med stoooor tomt med allt vad det innebär. Ett liv som vi älskade under väldigt många år, men som sen blev mer av ett stressmoment i vår redan fulla kalender. Vi tappade bort känslan av att bara få vara och njuta av livet här och nu. Och att få kvalitetstid tillsammans.

Så sedan i juli njuter vi av att slippa tomtbestyren och kan numera lägga vår tid på annat, som att resa, åka ut med båten och TRÄNA. Hela familjens favoritsyssla! Och det är just det här som jag delar med mig av i min blogg. Mitt liv. Fast något redigerat – inte alltid, men ibland.

Kram

Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply