Livet Träning

Vikthets och en motionär pro

Jag tycker väl att jag någonstans har förlikat mig med min kropp, att den svarar på mina tappra försök att tighta till det här och lite där när den själv känner att den är i rätt balans. Efter att ha fått det konstaterat att jag har en underproduktioin i Sköldkörteln så har jag fått kämpa lite extra mycket för att inte vikten ska bana iväg. Eller egentligen inte vikten, utan snarare känslan av att byxorna blir för tighta och sitter oskönt. Vikten har jag nog aldrig brytt mig så mycket om, utan snarare gått efter hur kläderna sitter.

Jag har alltid haft väldigt lätt för att få den kropp jag har känt att jag har velat ha just då, jag har tränat så länge jag kan minnas, men när jag låg i träning inför Göteborgsvarvet 2017 och träningstightsen blev allt mindre och sport bh-arna inte gick över brösten längre så förstod jag att något inte stod rätt till. Dessutom var jag konstant trött och låg trots den ihärdiga träningen som i normala fall kickade igång både kropp och själ.

Nu när dosen börjar bli rätt inställd så har jag fått tillbaka känslan av att kroppen svarar. Jag må ha en period när jag känner mig trött och låg igen, MEN eftersom kroppen svarar på fysisk aktivitet så känner jag att jag är på rätt väg. Jag brukar kalla mig själv för en motionär pro. Sen tror jag stenhårt på rätt inställning! Jag vägrar ge efter för ohälsosamt mående.

 

Vikthets och en motionär pro

Nu har jag skickat iväg den här donnan med sin moster och morbror. Är lite avis att hon får en helg i Sälen. Själv ska jag strax skjutsa mamma och pappa till flyget, svänga förbi systembolaget och fylla på med en flaska bubbel (min last) och sen invänta att Magnus kommer hem från jobbet.

Hoppas du får en härlig fredagskväll!

Kram

Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply