Livet

Ensam

Ligger här på hotellrummet helt ensam. Som jag har längtat…att bara få ligga här, tyst och nerkrupen under täcket när klockan bara är fem. Tänker ligga här heeela kvällen och beställa roomservice till middag.

 

 

Ensam

Härlig utsikt över Stockholm

 

Magnus är på bankett nere på en av båtarna med gamla gympa profiler och lär väl inte ramla in förrän framåt morgonkvisten.

Jag övervägde en rad olika alternativ…ta bussen till Värmdö, be någon fin vän möta upp mig för en tjejkväll, ta en shoppingtur på stan…men bestämde mig för en myskväll med mig själv. Ingen som pratar med mig, jag slipper höra min egen röst, inget tjat, ingen musik…inga människor. Bara me, myself and I. Händer alltför sällan så nu tar jag tillfälle i akt.

Magiskt underbart.

Kram

Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply