Livet

Du är galen och att zooma ut

Du är galen!

Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra att jag är galen när jag ställer klockan före klockan fem för att vara nere på gymmet vid halv sex.

Jag har snarare än att vara galen, hittat ett upplägg som funkar för mig och familjen. Min analys av människor som reagerar som ovan, brukar jag referera som ”icke tränande individer”.  Själv så känner jag mig bara glad och lustfylld över att ha en kontinuitet i min träning vilket gör att jag snabbare får resultat.

 

Du är galen och att zooma ut

Det är balsam för själen att få en dos av stros på bryggorna nedanför lägenheten.

 

 

 

 

Idag passade jag på att ta mig ett bad när middagen var var avklarad och Magnus kom hem, det är så välbehövligt att få zooma ut, tömma huvudet på tankar och fokusera på helt andra saker än dem som vanligtvis fyller mig. Det är viktigt att oavsett vilka utmaningar man står inför, att hitta de där stunderna när man INTE låter dem ta över.

Jag pratar mycket om det med mina medarbetare, om vikten av att kunna koppla bort, att stänga dörren för dagen och kliva in i sin ”jag roll” och inte ta med sig jobbet hem, eller vice versa. Vi pratar om vikten av att hitta sin ”free zoon” där man laddar, sin egna energibubbla. Och när det stormar, stanna kvar i bubblan den där extra stunden för att orka möta utmaningen med kraft och en positiv inställning.

Livet är definitivt inte alltid enkelt, ibland visar sig livet från sin allra värsta och grymmaste sida, tro mig,  jag vet, men oavsett vad, så måste man acceptera sitt nuläge och någonstans i allt det jobbiga orka ta sig igenom det och komma helskinnad ut på andra sidan.

Imorgon väntar en spännande dag i Stockholm med ett härligt och spretigt innehåll. Lyssna på det här: pedagogik, inredning, fotosession, träningskläder och film…vad i all sin dar har de gemensamt?

Kram

Jenny

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply