Hälsa Livet

Att sätta guldkant på vardagen – photoshoot

Det är tur att alla dagar har sina olika nyanser. För om alla dagar skulle kännas som idag, då hade jag nog stannat kvar i sängen och dragit täcket över huvudet.

Huvudet värker och kroppen känns tung, nästan lite öm. Så dagens upplägg blev en morgon på kontoren (jag har två, lyxigt nog med bara en gata emellan) för att kunna skriva ut dokument, prata med medarbetare och komma in i vissa system som jag inte når hemifrån. Sen cyklade jag hem för att kunna fortsätta utan några avbrott med förberedelser inför kommande möten osv. Bästa av två världar och perfekt när man känner sig lite under isen. Ska ta mig ut på en lång powerwalk lite senare för att rensa huvudet och fylla på med solenergi i det här helt magiska oktoberväder.

Att sätta guldkant på vardagen - photoshoot

Malin och Mårten in action under gårdagens photoshoot tillsammans med Olympus Sverige och Stadium på Fotografiska i Stockholm.

Gårdagen ger mig fortfarande ett leende på läpparna. Det är alltid en boost att umgås med likasinnade och att ge vardagen en guldkant med ett photoshoot med Team I am Ready är att rekommendera för alla. Mårtens energi smittar och jag som inte är helt bekväm framför kameran kunde stundtals slappna av och inte se alltför stel ut på bilderna. Och tack vare Malins lugn. Sen att kroppen kändes svullen (ska snart ha mens och håret är trött och glanslöst) så försökte jag förtränga de detaljerna så gott jag kunde och liksom bara få in känslan av ”go with the flow.” Här kommer lite ”behind the scenes” från våra peppiga timmar tillsammans.

Tystnad, tagning, action!

Alltid gemensam pepp under tagning.

Pressbilder

Olympus Sverige med deras effektiva, snygga och lätthanterliga kameror.

Ibland säger bilder mer än ord…

Jag som hade bråttom tillbaka till Västerås för att hålla i ett föräldramöte på kvällen, tackade för mig så fort jag var klar med mina bilder. Det var en smått galen dag med mycket på agendan och en blandad kompott av möten och pendling.

Därför är det också extra skönt med dagar som idag, när jag får en chans att fokusera på en sak i taget. Och snart är det helg igen som utlovar (nästan) svenskt sommarväder. Hur härligt låter inte det!? Vi ska ta oss ut med båten och troligtvis njuta en sista gång för den här säsongen av båtlivet.

Kram

Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply