Hälsa

Veckans challenge

Jag testar något nytt den här veckan och utmanar mig själv med en veckans challenge, vilket innebär att jag ska få till ett pass om dagen, inga krav på upplägg, bara passet är pulshöjande på något sätt. Jag tänker att det gynnar motivationen att utmana sig själv lite extra ibland så det blir olika challenges varje vecka oktober ut. Nästa vecka blir en distans challenge där jag ska springa minst tre mil.

Magnus har tjatat på mig i flera veckor att boka tid för provtagning och idag är det äntligen dags. Han märker direkt när mina värden försämras. Jag tunar ut, blir disträ, somnar i soffan, blir låg och stresströskeln sänks kraftigt. Och så här har det sett ut ett tag nu. Jag märker också av symptomen och kroppen ”sväller” och vägrar samarbeta. Drygt och frustrerande. Men nu vänder det snart, troligtvis så behöver vi bara ställa in doseringen igen ( jag äter Levaxin).

Och det tänker jag fira ikväll med ett glas bubbel med Magnus på Steam Hotel, sämre granne (alltså Steam) kan man ju ha. Jag älskar att sitta i de sköna fåtöljerna vid brasan och ta in atmosfären, småprata och titta på folket. Efter en stunds brasmys brukar vi ta hissen upp till baren högst upp och ta ett glas till innan vi promenerar hem. Bästa.

Nu måste jag sätta fart, hann med fem kilometer på löpbandet medans familjen sov, men nu är det snart hög tid att cykla mot skola och jobb innan vi tar helg. Och så håller vi tummarna att bilen är klar idag, den har varit inlämnad sedan i onsdags!! för att få dragkrok (skulle ha gjorts på en dag). Tydligen var de inte vana med Jeep så de har haft problem med påsättningen. (det där lät lite kinky 🙂 )

 

Kram 

Jenny

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply