Livet Träning

En helt vanlig lördag

Vilket väder och vilken helt fantastiskt härligt skön lördag. Jag laddar, laddar och laddar energidepåerna. Så. Välbehövlig. Och. Skönt.

Idag startade Magnus och jag dagen med ett 80 minuter långt gympass. Jag körde ett skönt helkroppspass för att ge alla muskler en genomkörare med lagom tunga vikter. När jag fokuserar på specifika delar av kroppen så ”köttar” jag gärna på med maxvikter. Men när hela kroppen ska väckas så ska det vara lite lagom av allt, men pulshöjande.

Sen tog vi oss ut på en cykeltur genom hela Västerås tillsammans med Millie. Det blåste lite och kändes inte så varmt och skönt som jag hade hoppats på (trots 19 grader i luften), så vi skippade en dag på båten. Men det var perfekt cykelväder.

I tre timmar cyklade vi runt, uträttade några ärenden i stan, stannade vi Djäkneberget så hon fick klättar av sig i lekparken (hon äääälskar att klättra) och tog ett stopp hos syrran och Niklas innan vi cyklade hem igen.

En helt vanlig lördag

Alltid högst upp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innan middagen for vi ut på Torpet för en liten koll, otroligt behändigt och lyxigt att ha sommarparadiset en kvart bort. Jag har jobbat lite (jag vet att det är lördagkväll, men jag hade missat en viktig detalj som skulle skickas in, så ett glas bubbel, tända ljus… och uppgiften blev snabbt klar och ivägskickad.) Nu tänker jag krypa ner under filten framför någon mysig film och pussa på Magnus resten av kvällen.

En helt vanlig lördag

Torpet – familjens sommarparadis vid Mälaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas du har en fin helg.

Kram

Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply