Träning

Friidrottspäron

Idag började vår karriär som friidrottspäron.  Millie hade sin första träning och var hooked så fort vi klev in i träningshallen. Inga är gladare än vi att få se lite nytt och en annan form av träning efter att ha spenderat största delen av vårt föräldraskap i gympahallen och på innebandy och fotbollsmatcher.

Magnus och jag har pratat om att introducera friidrott till Millie sedan hon var liten,  hon har en otroligt fysik (inte så konstigt med tanke på pappa fd elitgymnast), kroppskontroll och explosivitet.  Och det blev succé. Hon har redan deklarerat att det här var världens bästa söndag, först Hiphop (som hon älskar) och sen friidrottsträning. Jag blir alldeles varm i kroppen av att se lyckan i hennes ögon. Och bäst av allt, så här kommer VARJE söndag att se ut.

I morse gick jag i mål med pass 7/7, 6 km av ”vanlig” löpning och intervaller på löpbandet,  veckans challenge är avklarad (ett träningspass varje dag) och nu laddar jag om inför nästa veckas, minst tre mils löpning. Men imorgon vilar jag och nöjer mig med att transportcykla mellan möten och kontoret.

Mellis i bilen mellan Hiphop träningen och friidrotten.

Ett glas av gårdagens bubbel och den där vikningen av tvättberget känns med ens inte lika tråkigt.

Kram

Jenny

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply